Våra sjukgymnaster

Våra legitimerade sjukgymnaster har privata sjukgymnastmottagningar som är anslutna till region Halland.  Avgiften är därför 100kr och frikort gäller. Remiss behövs inte, du kan ta kontakt med sjukgymnasterna direkt.

Thomas Cullhed

Hej!

Jag är främst intresserad av smärttillstånd i nacke, rygg och extremitetsleder. Jag har arbetat många år inom yrket, bl a inom ortopedi, primärvård, rehab.team och sedan 1995 i eget företag. Jag är vidareutbildad främst inom Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT), även känd som McKenziemetoden. Här har jag tagit en grundläggande examen (Cred.Examen) samt en högre examen (Diploma). Sedan 1 Juli 2008 är jag godkänd som lärare i McKenziemetoden. 

 

Ni når mig på tel: 0340-627744

Lena magnusson

Hej!

Min inriktning är främst problem från nacke, rygg och exremitetsleder. Jag tog examen, steg 2, i Ortopedisk manuell terapi 1996. Vidare utbildade jag mig inom Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT) eller mer känt som McKenziemetoden, och tog 2002 grundläggande examen (cred. Examen). Intresset för idrottsskador har alltid varit stort, inte minst knärehab, som jag arbetat med under alla år. Intresset för kopplingen kropp och själ har efterhand vuxit sig allt starkare och jag har även gått instruktörutbildning i Mindfulness/ Meditation. 

Mig når ni på tel: 0340-627744

Maria Cullhed

Hej på er!

Jag kombinerar mitt arbete som sjukgymnast med mitt jobb som lärare inom vård & hälsa. Denna kombination gör det möjligt att förena intresset för träning, ergonomi & stresshantering både som rehabilitering och prevention. Jag är vidareutbildad inom OMT, akupunktur, idrottsskador, stresshantering och McKenziemetoden.

Hör av er på tel: 0340-627744

Jenny åhrberg

Hej!

Min inriktning är ortopedisk manuell terapi och år 2000 tog jag examen i OMT steg 2. Jag jobbar med behandling av akuta och kroniska besvär från rörelse- och stödjeorganen vilket innebär besvär från nacke, rygg, leder eller muskler, orsakade av till exempel överbelastning, idrottsrelaterade skador eller artros. Jag har även vidareutbildat mig inom MDT, McKenzie metoden ( A,B ), OMI, internationell ortopedisk medicin samt akupunktur.

Mig hittar ni på: www.sjukgymnastikenjenny.se eller tel:0340-740020

ingrid åkesson

Hej!

Jag har en vidareutbildning inom sjukgymnastik med examen i McKenziemetoden (MDT) för nacke, rygg och extremitetsleder, och har också vidareutbildning inom stressrelaterade besvär, yrsel och balansrubbningar, akupunktur och behandling av tinnitusbesvär. Jag erbjuder hjälp att komma igång med träning, avspänningsträning, mindfulness och MediYoga. Jag har också en gedigen stroke utbildning, certifierad Assessment and Treatment of Adult Hemiplegia-the Bobath concept. 

Gå in på www.ingridsfysioterapi.se för att läsa mer om mig eller ring mig på 0727-219316

pernilla antonsson

Hej!

Jag har ett fördjupat intresse för ortopedisk medicin, det vill säga diagnos, behandling o rehabilitering av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten. Vid behandling använder jag mig av manipulation, mobilisering, tvära friktioner, stötvåg, akupunktur och funktionell träning.

Läs mer om mig på www.fysioaktivvarberg.se eller ring och boka tid direkt på tel:0703393604      

Kontakta oss

Skeppsgatan 6, Varberg

0340 - 16200

info@fregattenvarberg.se

Stäng meny
×