Våra sjukgymnaster

Våra legitimerade sjukgymnaster har privata sjukgymnastmottagningar som är anslutna till region Halland.  Avgiften är därför 100kr och frikort gäller. Remiss behövs inte, du kan ta kontakt med sjukgymnasterna direkt.

Thomas Cullhed

Hej!

Jag är främst intresserad av smärttillstånd i nacke, rygg och extremitetsleder. Jag har arbetat många år inom yrket, bl a inom ortopedi, primärvård, rehab.team och sedan 1995 i eget företag. Jag är vidareutbildad främst inom Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT), även känd som McKenziemetoden. Här har jag tagit en grundläggande examen (Cred.Examen) samt en högre examen (Diploma). Sedan 1 Juli 2008 är jag godkänd som lärare i McKenziemetoden. 

 

Ni når mig på tel: 0340-627744

Lena magnusson

Hej!

Min inriktning är främst problem från nacke, rygg och exremitetsleder. Jag tog examen, steg 2, i Ortopedisk manuell terapi 1996. Vidare utbildade jag mig inom Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT) eller mer känt som McKenziemetoden, och tog 2002 grundläggande examen (cred. Examen). Intresset för idrottsskador har alltid varit stort, inte minst knärehab, som jag arbetat med under alla år. Intresset för kopplingen kropp och själ har efterhand vuxit sig allt starkare och jag har även gått instruktörutbildning i Mindfulness/ Meditation. 

Mig når ni på tel: 0340-627744

Maria Cullhed

Hej på er!

Jag kombinerar mitt arbete som sjukgymnast med mitt jobb som lärare inom vård & hälsa. Denna kombination gör det möjligt att förena intresset för träning, ergonomi & stresshantering både som rehabilitering och prevention. Jag är vidareutbildad inom OMT, akupunktur, idrottsskador, stresshantering och McKenziemetoden.

Hör av er på tel: 0340-627744

Jenny åhrberg

Hej!

Min inriktning är ortopedisk manuell terapi och år 2000 tog jag examen i OMT steg 2. Jag jobbar med behandling av akuta och kroniska besvär från rörelse- och stödjeorganen vilket innebär besvär från nacke, rygg, leder eller muskler, orsakade av till exempel överbelastning, idrottsrelaterade skador eller artros. Jag har även vidareutbildat mig inom MDT, McKenzie metoden ( A,B ), OMI, internationell ortopedisk medicin samt akupunktur.

Mig hittar ni på: www.sjukgymnastikenjenny.se eller tel:0340-740020

ingrid åkesson

Hejsan!

Jag är utbildad inom stressrelaterade besvär, akupunktur, tens och KBT vid behandling av tinnitusbesvär. Jag erbjuder behandling av olika smärttillstånd, led- och muskelbesvär, avspänningsträning och mindfulness. Jag har arbetat inom närsjukvården, privat och inom äldrerehabilitering, och erbjuder träning vid olika smärttillstånd, artros, i samband med protesoperationer och vid balansnedsättning. Jag har också en gedigen stroke utbildning, certifierad Assessment and Treatment of Adult Hemiplegia-the Bobath concept. 

Gå in på www.ingridsfysioterapi.se för att läsa mer om mig eller ring mig på 0727-219316    

pernilla antonsson

Hej!

Jag har ett fördjupat intresse för ortopedisk medicin, det vill säga diagnos, behandling o rehabilitering av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten. Vid behandling använder jag mig av manipulation, mobilisering, tvära friktioner, stötvåg, akupunktur och funktionell träning.

Läs mer om mig på www.fysioaktivvarberg.se eller ring och boka tid direkt på tel:0703393604      

BESÖKSTIPS

  • Vi ber dig att vara på plats minst 10 min före inbokad behandling.
  • Om du har några medicinska besvär, som du tror har betydelse för behandlingen, vänligen ange detta i samband med bokning så att vi kan hjälpa dig till bästa behandlingsalternativ.
  • Tänk på att inte ta smärtlindrande medel eller alkohol i samband med behandling.
  • Vi ber dig respektera utsatt tid för behandling. Sen ankomst innebär nerkortad behandlingunder förutsättning att tillräcklig tid återstår.
  • Vi rekommenderar dusch inför all kroppsbehandlingar.
  • Har du inte möjlighet att komma till din behandling vill vi veta det senast kl 16,00 dagen innan. Avbokning därefter debiteras med fullt pris. Avbokning sker på 0340-16200
  • Naturligtvis är rökning och mobiltelefon ej tillåtet
  • Vi ber er att ha överseende med att det ibland är svårt att komma fram då många ringer samtidigt.
katarzyna-kos-68212-unsplash
Stäng meny
×