Fysioterapi

5 av våra legitimerade fysioterapeuter har privata fysioterapimottagningar anslutna till Region Halland.  Hos oss gäller frikort och Remiss behövs inte, du kan ta kontakt med fysioterapeuterna direkt.

Thomas Cullhed

Hej!

Jag har arbetat som fysioterapeut sedan 1987 och har erfarenhet från ortopedi, primärvård, rehab.team, sedan 1995 driver jag verksamhet i eget företag. Jag har vidareutbildat mig inom främst Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT)  mer känd som McKenziemetoden. Här har jag tagit grundexamen samt högre examen, Diploma 2004. Sedan 2008 undervisar jag fysioreapeuter och läkare i metoden och är klinisk mentor på Diplomautbildningen i Sverige. 

Jag bedömer och behandlar människor med besvär från muskler och leder i nacke, rygg och extremiteter som axlar, höfter och knän. Jag bistår ofta kollegor och läkare med bedömningar sk second opinion av patienter med mer svårbedömda tillstånd. Genom samarbetet med det gymmet på Fregatten Högst Upp får patienter vid behov tillgång till anpassad träning här.

Besök kostar 100 kr och frikort gäller. Kostnadsfritt om yngre än 20 år samt över 85 år. Ingen remiss krävs. Bokning sker via telefon 0340/627 744 eller bokadirekt.se. Målet är kort eller ingen väntetid. För avbokningsregler, se nedan.

Mer information om mig finns på www.cullhedrehab.se 

Om du har några frågor kan du maila mig på cullhedthomas@gmail.com

Välkommen!

Jenny åhrberg

Hej!

Min inriktning är ortopedisk manuell terapi och år 2000 tog jag examen i OMT steg 2. Jag jobbar med behandling av akuta och kroniska besvär från rörelse- och stödjeorganen vilket innebär besvär från nacke, rygg, leder eller muskler, orsakade av till exempel överbelastning, idrottsrelaterade skador eller artros. Jag har även vidareutbildat mig inom MDT, McKenzie metoden ( A,B ), OMI, internationell ortopedisk medicin samt akupunktur.

Mig når ni på tel:0340-740020

ingrid åkesson

Hej!

Jag har en vidareutbildning inom fysioterapi med examen i McKenziemetoden (MDT) för nacke, rygg och extremitetsleder, och har också vidareutbildning inom stressrelaterade besvär, yrsel och balansrubbningar, akupunktur och behandling av tinnitusbesvär. Jag erbjuder hjälp att komma igång med träning, avspänningsträning, mindfulness och MediYoga. Jag har också en gedigen stroke utbildning, certifierad Assessment and Treatment of Adult Hemiplegia-the Bobath concept. 

Gå in på www.ingridsfysioterapi.se för att läsa mer om mig eller ring mig på 0727-219316

pernilla antonsson

Hej!

Jag har ett fördjupat intresse för ortopedisk medicin, det vill säga diagnos, behandling o rehabilitering av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten. Vid behandling använder jag mig av manipulation, mobilisering, tvära friktioner, stötvåg, akupunktur och funktionell träning.

Läs mer om mig på www.fysioaktivvarberg.se eller ring och boka tid direkt på tel:0703393604      

Daniel Augustsson

Hej!

Jag gillar idrott och fotboll är den stora passionen. Är vidareutbildad till Certified Sports Physiotherapist, CSPT, en kvalitetssäkring för att kunna ta omhand om såväl motionär som elitidrottare på fältet. Ortopedisk Manuell Terapi, OMT. Används vid undersökning och behandling av muskler, leder eller nerver.

Erbjuder webbaserad eller fysisk Artrosskola vid knä-/höftartros. Använder individuellt anpassad träning vid rehabilitering efter t.ex. protesoperation/fraktur. Även akupunktur, el-behandling (TENS), avspänning,
Fysisk aktivitet på Recept, FaR, används som ett stöd för att främja ett hälsosamt liv i rörelse.

Ni når mig på www.augustssonfysioterapi.se
eller på tel: 0340-176 07 alternativt 0340-62 77 44

OBS! Avgifter för uteblivna besök eller sena av- och ombokningar gäller i enlighet med beslut i Regionfullmäktige

  • Uteblivna besök debiteras med dubbel patientavgift, kostnaden uppgår till 200.
  • Om- eller avbokning ska ske 24 timmar i förväg, den som av- eller ombokar för sent får betala samma patientavgift som en vuxen patient betalar.
  • Även avgiftsbefriade besök omfattas så som barn och ungdomar, 85 år och äldre samt patienter med frikort.

Privat Fysioterapi

Maria Cullhed

Hej på er!

Jag har mångårig erfarenhet och vidareutbildning inom fysioterapi och pedagogik.
Jag kombinerar mitt arbete som fysioterapeut med mitt jobb som lärare/föreläsare inom vård & hälsa. Denna kombination gör det möjligt att förena intresset för träning, ergonomi & stresshantering både som rehabilitering och
prevention. Jag är vidareutbildad inom OMT, akupunktur, idrottsskador, stresshantering och McKenziemetoden.

Mitt mål är att du skall förstå dina besvär, veta vad du kan göra själv och hjälpa dig
med behandling så att du så snabbt som möjligt blir bättre/bra.

Mina uppdragsgivare är olika försäkringsbolag, försäkringskassa,
arbetsförmedlingen samt Du som privatperson.
Jag jobbar även med Joint Academy där du kostnadsfritt kan få hjälp med digital
träning och utbildning ihop med fysioterapeut.

Kostnad 400kr/ besök, frikort gäller inte.

Hör av er på tel: 0340-627744 eller boka tid på bokadirekt.se

Läs mer om mig på www.cullhedrehab.se eller hör av er på tel: 0340-627744 

Ni kan också nå mig via mail på maria.cullhed@dbgy.se

Kontakta oss

Skeppsgatan 6, Varberg

0340 - 16200

info@fregattenvarberg.se